www.wirelessanten.com

Panel anten | wireless anten | wifi booster | wireless sinyal güçlendirici | biquad anten | omni anten
Zaman: 05 Eyl 2010 10:54

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: AIRTES RT-205 MODEM MODİFİYE
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2009 10:55 
Kullanıcı avatarı

AIRTES RT-205 MODEM MODİFİYE
aux - main çıkış seçimi,

Resim

Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: AIRTES RT-205 MODEM MODİFİYE
MesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2009 10:59 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

rt 205 de main anten çıkışını çok güzel kullanmışsınız tebrik ederim

car audio system
sunny sinyal kaynağı, pionner 400 W speaker, sierra 1200.d titanium mono bass anfisi, kicker comp 15

Wi-Fi Panel Anten|wi-fi forum|Wi-Fi Uzak Mesafe Bağlantı|Wi-Fi Mesafe Artırıcı|Wi-Fi Güvenlik/Hack

Uzmanlarla çalışmak istiyorsanız wirelessanten.com

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 00:45 
Kullanıcı avatarı

aux nedir bilmiyorum ama resimdeki ANT3 kısma lehimli antenin bi işe yaramadıgından adım gibi eminim. elinde bu tarz airtiesin çift antenli modemi olan varsa test edebilir ne demek istedigimi cok daha ıyı anlayacaklardır. ANT1 mevcut modemin herşeyidir fakat ANT3 kısımlı yerden mevcut antenı lehimlerinden söküp test edin modemde herhangi bir zayıflama sinyal kaybının olmadıgını goreceksiniz. nereydeyse 6 saat her yonuyle test ettim bunu. Belkide bilmedigimiz başka bir işe yarıyordur ANT3 isimli çıkış ama bişeyden eminimki buda anten görevi görmedigi.

En son ÖKARATEPE tarafından 06 Oca 2010 00:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
argo iki kelime düzeltilmiştir teşekkürler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:01 
Kullanıcı avatarı

hocam bırakta azcık dokunduralım çift antenli bilmem ne diye reklam yapıp urunu pazarlamasını bılıyorlar :) şimdi bişey yazıcam onuda silicen neyse susayım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:03 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

hocam tabiki dokunduralım ama hiçbir zaman kuralların dışına çıkmadan :D

ama kanımca bir şey varsa mutlaka bir sebebide vardır...

şimdi benim işim antenler bu konuyla ilgilenen arkadaşlar savunun kendinizi bu ikinci anten işe yarar mı yaramaz mı.... :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:04 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

ant1 main yani ana anten çıkışıdır s79 isimli entegre bunu içifte çıkartıyor ant2 ya da ant3 ün kullanılacağını ise belirleyen bir kondansatördür yönü ant2 yoluna bakıyorsa ant2 ant3 yoluna bakıyorsa ant3 çalışır bence siz bu yargıya varmadan önce modeminizin resmini çekip koyarsanız bizde size nedenin ne olduğunu söyleyebiliriz :)

yazıl ilede bunu kapatmak mümkün ayrıca

car audio system
sunny sinyal kaynağı, pionner 400 W speaker, sierra 1200.d titanium mono bass anfisi, kicker comp 15

Wi-Fi Panel Anten|wi-fi forum|Wi-Fi Uzak Mesafe Bağlantı|Wi-Fi Mesafe Artırıcı|Wi-Fi Güvenlik/Hack

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:17 
Kullanıcı avatarı

Mustafa AYDIN yazdı:
ant1 main yani ana anten çıkışıdır s79 isimli entegre bunu içifte çıkartıyor ant2 ya da ant3 ün kullanılacağını ise belirleyen bir kondansatördür yönü ant2 yoluna bakıyorsa ant2 ant3 yoluna bakıyorsa ant3 çalışır bence siz bu yargıya varmadan önce modeminizin resmini çekip koyun ve size nedenin ne olduğunu söyleyelim.

valla ne yalan söylim bu modemin içini görmekten artık kendimi elektronik elementler gibi hissetmeye başladım geçen gün sabit antenleri sma'ya çeviricem diye biraz fazla ugraştım ve sonunda ant3'un etkisiz oldugunu anlayınca onca ugraştıgımın yarısını boşa çıktıgını anladım, modem yan tutunca çevremdekilere neden sinyalin daha iyi gittini işi yaparken anladım:) megerse önden bakarsak soldaki antenin asıl anten oldugundanmış. anten kablolarını içten biraz kısa tuttugumdan dolayı dışa doğru çıkış yuvalarına sıcak silikonla zor tutturdum o yuzden hiç dokunasım gelmıyor ama olurda açarsam fotoları eklicem.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:22 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

sizin yerinize ben googlede bir araştırma yapacağım eğer bulabilirsem size ben resim üzerinde işaretleyerek anlatmayaşa çalışayım ama dediğim gibi bir çok airties gördüm ve iki anteni de çalışıyor sizin modeminizde bir sorun olabilir bu ihtimali unutmamak gerekli

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 01:39 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

bulabildiğim resimler bunlar elimden geldiği kadar da açıklamaya çalıştım ama resimlerin çözünürlüklerinden sıkıntı yaşayabilirsiniz :(

Resim

Resim

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 10:09 
Kullanıcı avatarı

yani 3. anten takılamıo xD işe yarar bir bilgi nasilsa o condansatorun yonunu deiştirmk her yiğidin hrcı degil xD

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2010 10:36 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

o kondansatörün sökülmesi yönünün değiştirilmesi çok zor hatta kondansatörü söküp onun yerine ince bir tel ile veri akışını sağlayabilirsiniz. 3. antenin çalışması sıkıntılı olur ki 2. anten aktif durumda olduğunu düşünüyorum bir uygun bir zamanda kontrol edebilirmisiniz hangisi aktif diye ?

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2010 03:06 
Kullanıcı avatarı

arkadaslar ant 3 sadece mesh agı kullanıyorsanız gereklı onun dısında sadece modem olarak kullanıyorsanız gereksız. mesh wds aktıf ettıysenız yanı repeater olarak kullanıyorsanız ozaman bu antenın gereklılıgını hıssedersınız eger ant3u sokersenız busefer mesh kullanılmıyor aırtıesler uzerıne oldukca genıs calısmalar yaptım ama enteresandırkı bu modemler uzerındekı orjınal antenı harıcınde bır anten takıldıgı zaman ıyı performans vermıyor yanı uzak mesafe ıcın konusuyorum kolay gelsın herkese

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2010 23:19 
Kullanıcı avatarı

ustalar burda siz anma dokundurmuşsunuz pazarlama yapanlara bir çoğu bu lafları hakediyor bende pazarlıyorum ama üstüme almıyorum. çünkü ben yurtdışı alışverişin öncüsüyüm herkez kredi kartını nete vermekten korkarken ben cesur salak bir hiçe para gönderip mal bekledim gelmeyebilirdi.ama geldi devamı da geldi :D herneyse güzel konuşmalar oldu

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 Mar 2010 12:17 
Kullanıcı avatarı

Altıncagwimax yazdı:
arkadaslar ant 3 sadece mesh agı kullanıyorsanız gereklı onun dısında sadece modem olarak kullanıyorsanız gereksız. mesh wds aktıf ettıysenız yanı repeater olarak kullanıyorsanız ozaman bu antenın gereklılıgını hıssedersınız eger ant3u sokersenız busefer mesh kullanılmıyor aırtıesler uzerıne oldukca genıs calısmalar yaptım ama enteresandırkı bu modemler uzerındekı orjınal antenı harıcınde bır anten takıldıgı zaman ıyı performans vermıyor yanı uzak mesafe ıcın konusuyorum kolay gelsın herkese

slm arkadaşlar ben adanadan katıldım daha önce kayıt yapmıştım ama bil formattan sonra siteyi kaybettim tekrar aranıza geldim...

tr -205 aldım bir sene önce bayagı kurcaladım bu modemi.....

Infrastructure mode ile kurdugum agda 20 dbi çıkış gücü bazen beni inanılmaz etkiledi....

d link 1801 ve planet 15 omni ve tp link 24 graet antenlerle inanılmaz sonuclar verdi...

bu foruma en yakında yeni yapacagım teslerden 205 de ekleyip paylaşmayı istiyorum

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2010 14:07 
Kullanıcı avatarı

s.a. ben yeni üye oldum siteye elimde bir rt-205 var modemin gücünü arttırmak için hongkong dan 7dbi lık anten sipariş ettim gelen anteni konuda gösterildiği şekilde bağladım ant3 mesh için dendiğinden bağlantıyı sadece ant1 üzerinden yaptım fakat müspet bir sonuç alamadım, elimde 2 adet 205 var mukayese için ve normal olandan bir farkı yok mod yaptığım cihazın.. burdaki ustalardan yardım bekliyorum hatam nerede bana söylerseniz düzeltebilirim..resim eklemeye çalışıyorum ama henüz başaramadım bu sorunumuda yanıtlarsanız sevinirim nasıl resim ekleniyor foruma..teşekkürler.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2010 14:24 
Kullanıcı avatarı

ewt siteye direk yükleme yokmuş..bu şekilde yüklüyorum resimlerim bunlar ustalardan yardım bekliyorum..
Resim
Resim
Resim
Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2010 21:54 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

bu resimlerdeki bant nedir? ve bağlantıyı nasıl yaptınız?

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2010 12:21 
Kullanıcı avatarı

hocam bant derken kırmızıyı kasdediyosanız bildiğimiz izole bant rengi değişik sadece şase ve canlı uç ayrımı için kullandım..bağlantıyı normal lehimle yaptım canlı uçları lehimledim sonra bantladım üstüne şaseyi lehimledim onuda bantladım kırmızı bant lehim attığım yer.diğer siyah olan bant gibi duran kısım ise modemin orjinalinde olan antenin üzerinde yapışık durumda olan kömürdü sanırsam manyetik alan izolasyonu içinmiş galiba biyerde okudum üzerinde bıraktım..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2010 12:50 
Kullanıcı avatarı

fotoların büyüklüğü için özür dilerim acemilik işte :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2010 20:03 
Kullanıcı avatarı

yok mu derdime çağre olucak bir kişi??

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2010 21:46 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

öncelikle bu şekilde koaksiyel kabloları lehimleme yaptığınızda sinyal bozulur çalışmaz. öncelikle kablonuzu söküp gerekli konnektör ve lehimleme çalışması yanızı. sorununuz düzelecektir

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Tem 2010 01:15 
Kullanıcı avatarı

yani ustacığım modemin içinden gelen kabloya direk lehim yapacağım öylemi??benim kullandığım ekstra uzatma kablosu işi bozuyor anlattığınıza göre..diğer bir deyişle wisdom_rs232 isimli arkadaşımızın konunun en başındaki örneğinde yaptığı gibi modemin orjinal kablosuna sma çıkışını direk bağlantı yapacağım anladığım kadarıyla ..bunu yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler ilginize.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2010 17:56 
Kullanıcı avatarı

ewt daha önce yaptığım bağlantı kablosunu söküp direk modemden gelen kabloya bağlantı yaptım..

ama hala sonuçlar iyi değil yani istediğim şekilde sonuç alamadım modemin orjinal anteniyle aynı sinyal seviyesinde sinyalde bir güççlenme olmadı

elimdeki antenlerinde resimlerini ekliyorum hongkong dan aldıklarım sorun bunlardamı acaba??bağlantım çalışıyor çünki..ama yok bağlantı çalışır ama yaptığın bağlantının kalitesi yani attığım lehim sinyali etkiliyorsa onuda söylemenizi rica ediceğim teşekkürler yardımlar için..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2010 22:49 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

ant 1 çııını kullanınız ve anten olarak seçtiğiniz ürünler kaliteli ürünler değil onların yerine 7 db d-link marka omni anten yada daha kaliteli dış ortam antenleri hatta biquad anten deneyin ki biquad ile mükemmel sonuç alacaksınız derim

car audio system

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2010 21:34 
Kullanıcı avatarı

peki mustafa hocam çok yönlü olarak hangi anteni tavsiye edersiniz??gerçi bana iki yönlü bişey lazım ama 180 derece değil sırtsıta vericekler mesela..teşekkürler yardımlar için el yapımı bir anten yapmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: