www.wirelessanten.com

Panel anten | wireless anten | wifi booster | wireless sinyal güçlendirici | biquad anten | omni anten
Zaman: 05 Eyl 2010 10:54

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: airtiess ap-301 bunu nasıl güçlendireceğim
MesajGönderilme zamanı: 01 May 2010 19:14 
Kullanıcı avatarı

airtiess ap-301 bunu nasıl güçlendireceğim halen cevabını almadım bende 16 dBi WIRELESS ANT vardır yalınız ben bununla a--301"e nasılı bağlanı kurmam lazım yoksa bu ap-301"e oymazmı bukunu hakında yardımci olursan sevinirim teşkürler,

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: airtiess ap-301 bunu nasıl güçlendireceğim
MesajGönderilme zamanı: 01 May 2010 22:17 
V.I.P
Kullanıcı avatarı

Arkadaşım AP-301 54Mbps ile yazdıgınız anteni kullanmanız çok zor çünki elinizdeki AP nin anteni sökülebilen anten degil.Elinizdeki anten omnimi panelmi.AP nin garantisi dolmuşsa içersini acarsınız anten bağlantısına antenınızden uygun konnektör takarak kablo baglayıp kablo uçlarını 301 rin anten uçlarına lehimlersiniz. Tabi bu konuda bilgi ve beceriniz varsa ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 May 2010 22:27 
Kullanıcı avatarı

Garadayi yazdı:
Arkadaşım AP-301 54Mbps ile yazdıgınız anteni kullanmanız çok zor çünki elinizdeki AP nin anteni sökülebilen anten degil.Elinizdeki anten omnimi panelmi.AP nin garantisi dolmuşsa içersini acarsınız anten bağlantısına antenınızden uygun konnektör takarak kablo baglayıp kablo uçlarını 301 rin anten uçlarına lehimlersiniz. Tabi bu konuda bilgi ve beceriniz varsa ;)

cevabın için teşkürler ustam ap-301"in garantisi dulmuştur bunun için açtımda orjinal antenini içindeki bağlantı kablusunu kestim ama buna uygun konnektör nerde temin edebiliz acaba birde bunun biraz elimdeki anten nurmal
16 dBi Wireless Anten 48 cm boyunda. Tüm wireless adaptörlere uyumlu ve SMA uçlu. 5 mt uzatma kablosu hazır bağlı.
bununla ilgili nasıl bağlantı yapmam lazım ve başka neler gereklidir yardımci olursan sevinirim teşkürler,

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 May 2010 22:40 
V.I.P
Kullanıcı avatarı

Sanıyorum sizin elinizdeki omni anten.kısaca AP yi araya kablo koymadan mustafa aydın arkadaşdaki konnektörlerle işiniz halledilir... :( Fotoğraf olsa daha iyi olurdu... :(

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 08 May 2010 20:31 
Kullanıcı avatarı

merhaba anteni deyiştirdim ama (-89 dBm 1 Mb/s )sinyal alıyorum,ve aynı mesafede usb"lı mudemde full alıyorum acaba nedni ne ulabilir,

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2010 16:48 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

çalışmanızın resimlerini bizimle paylaşırsanız sorunu bulup çözebiliriz

car audio system
sunny sinyal kaynağı, pionner 400 W speaker, sierra 1200.d titanium mono bass anfisi, kicker comp 15

Wi-Fi Panel Anten|wi-fi forum|Wi-Fi Uzak Mesafe Bağlantı|Wi-Fi Mesafe Artırıcı|Wi-Fi Güvenlik/Hack

Uzmanlarla çalışmak istiyorsanız wirelessanten.com

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 May 2010 23:05 
Kullanıcı avatarı

Hocam bu airties ap301 den bendede var sinyal güçlendirmek için kendi anteni yerine 1 m uzatma kablosuyla tp-link 8 db anten taktım sonuç berbat 4 db ve 3 db antenlerdede eskisinden daha kötü oldu.Kendi antenini yeniden lehimledim.Eğer sinyali güçlendirmek istersen küçük bir teneke kutu içine anteni takıp kullanabilirsin.Ben yaptım -86 görüyoken zeytin tenekesiyle -80 tam stabil bağlantı oldu.kolay gelsin...
bunun dışında yapılabilecekleri bende bilmek isterim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2010 23:05 
Kullanıcı avatarı

alesta yazdı:
Hocam bu airties ap301 den bendede var sinyal güçlendirmek için kendi anteni yerine 1 m uzatma kablosuyla tp-link 8 db anten taktım sonuç berbat 4 db ve 3 db antenlerdede eskisinden daha kötü oldu.Kendi antenini yeniden lehimledim.Eğer sinyali güçlendirmek istersen küçük bir teneke kutu içine anteni takıp kullanabilirsin.Ben yaptım -86 görüyoken zeytin tenekesiyle -80 tam stabil bağlantı oldu.kolay gelsin...
bunun dışında yapılabilecekleri bende bilmek isterim

merhaba ustam bu kunuyu ben açtım sunuda çüzümü buldum senada tavsiye edeceğim,
ben bir adet yagi anten (16 dbı wireless yagi uda anten) 5 mt uzatma kablusu takılı aldım ve kendisinin orjinal antenini süktüm bağlantısını yane deyiştirdim yerine bu anteni taktım kapalı alnda tam 200 mt çekiyor hiç kupmada yoktur yalınız ap-301 tekralıci mud"dan kuracaksın hadi kulay gesin,
NOT: karşı tarfındaki mudemde anyı marka olacak olmasa buluyur ama net düşmiyor,

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Haz 2010 23:37 
Kullanıcı avatarı

yani şimdi ben anteni değiştirsem client modda kullanmazmıyım?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Haz 2010 11:57 
Yönetim
Yönetim
Kullanıcı avatarı

kullanırsınız ama cihaz kalitei olmadığı için fazla bir fark olmuyor bu yüzden yansıtıcı en ideal çözüm oluyor

car audio system
sunny sinyal kaynağı, pionner 400 W speaker, sierra 1200.d titanium mono bass anfisi, kicker comp 15

Wi-Fi Panel Anten|wi-fi forum|Wi-Fi Uzak Mesafe Bağlantı|Wi-Fi Mesafe Artırıcı|Wi-Fi Güvenlik/Hack

Uzmanlarla çalışmak istiyorsanız wirelessanten.com

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: